Aankoop

Bent u opzoek naar een leuke woning in Utrecht? Dan kunnen wij u bij dit proces helpen! We kennen de markt in Utrecht als geen ander, beschikken over jarenlange ervaring, een goed netwerk en een ontwikkelde onderhandelingstechniek.

Particuliere bewoning:
Door uitstekende kennis en een uitgebreid relatienetwerk in de regio Utrecht, kunne wij u uitstekend begeleiden bij de aankoop van uw woning ten behoeve van eigen gebruik. Hierbij denken wij out-of-the-box en zijn we zowel bekend met de openbare mogelijkheden als de mogelijkheden die zich “onder de markt” bevinden. Alberts & Muus Wonen helpt u om de sleutel tot uw droomhuis te bemachtigen!

Aankoop ouders/belegging:
Bent u opzoek naar een geschikt studentenhuis voor uw kind of een beleggingspand in Utrecht? Een woning kan een zeer gedegen belegging zijn, maar er zijn diverse regels en vergunningen waar u rekening mee moet houden. Wij zijn gespecialiseerd in huurrecht en kunnen u wegwijs maken in de regelgeving van o.a. de gemeente. Wij kunnen u tevens helpen met de verhuur en het beheer van het pand.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem contact met ons kantoor op!

Delen via