Verkocht

€ 775.000 Kosten koper

Handelskade 81 82, 82A

3434 BE Nieuwegein

Object beschrijving

Op het mooiste plekje van Nieuwegein verkopen wij deze in het oog springende woning maar tevens ook beleggingsobject. Het pand is gelegen aan de rand van de Vreeswijk te Nieuwegein. Het pand kenmerkt zich door een schitterende gevel, riante buitenruimtes en uitzicht op het water.

De bedrijfsruimte op de begane grond dient nog gerenoveerd te worden maar is per direct beschikbaar. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de begane grond, na verkrijging van de benodigde vergunningen, te gebruiken als woon- / werkruimte. Verkoper heeft reeds een principebesluit ontvangen vanuit de gemeente. Deze is op aanvraag bij ons kantoor beschikbaar.

De eerste verdieping komt per 1 maart 2023 beschikbaar. Een toepassing als praktijk/woonruimte van de begane grond en eerste verdieping is een potentiële mogelijkheid. Kortom, volop mogelijkheden!

De woonruimte op de tweede verdieping is volledig verhuurd.

 

Het metrage van het object is verdeeld over:

 

Handelskade 81 Begane grond: 144,55 m² v.v.o. 171,50 m² b.v.o.

Handelskade 82 Eerste verdieping: 111,1 m² g.b.o. 120,20 m² b.v.o.

Handelskade 82A Tweede verdieping: 96,60 m² g.b.o. 107,80 m² b.v.o.

Voor meer informatie inzake de huursituatie gelieve contact op nemen met ons kantoor.

Het object beschikt over een uitzonderlijk groot volume, in de toekomst is het derhalve zeer interessant voor zelfbewoning van één gebruiker.

Verkoopprijs

EUR 775.000,- k.k.

Kadastrale aanduiding:

Gemeente Vreeswijk, sectie B, nummer: 1975

Bestemmingsplan

Op basis van het bestemmingsplan Binnenstad is de bestemming van het pand Gemengde doeleinden 4 (GD4). De hiervoor aangewezen gronden zijn onder andere bestemd voor wonen, al dan niet in combinatie met de uitoefening van aan-huis-verbonden beroep. Dit geldt voor de begane grond, de eerste verdieping en een vloer beneden peil.

 

Monumentale status

Het pand wordt op de kaart van ‘’Cultuurhistorisch erfgoed in de gemeente Nieuwegein’’ aangeduid als ‘’K2’’, hoge cultuurhistorische kwaliteit.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging.

UITGANGSPUNTEN TRANSACTIE

Potentiële kopers dienen hun eigen kosten gedurende het transactie proces te dragen, inclusief de kosten voor het due diligence traject en het eventueel juridisch en fiscaal advies. Potentiële kopers zijn niet verantwoordelijk voor eventuele courtages aan Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting.

Het transactieproces en de voorgestelde verkoop is te allen tijde onderhevig aan interne goedkeuring van de verkoper. Als onderdeel hiervan geldt een compliance check van de koper.

Het object zal “as is, where is” worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu-, technische en/of fiscale aspecten van het object en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

Bijzonderheden

Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Soort woning: Eengezinswoning
Aantal kamers: 14
Woonoppervlakte 353 m²
Bouwjaar 1927

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In_overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1927
Soort woning Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 353 m²
Inhoud 353 m³

Indeling

Aantal kamers 14
Aantal woonlagen 3

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

wonen@a-m.nl