Object beschrijving

!BEZICHTINGEN ZIJN OP DIT MOMENT VOLGEBOEKT, U KUNT EEN MAIL STUREN OM OP DE WACHTLIJST GEPLAATST TE WORDEN!

Een zeer charmant herenhuis met diepe tuin gelegen op een meer dan uitstekende locatie in Utrecht-Oost!

Met hoge plafonds, authentieke details en een enorme potentie voor optimalisatie. Oftewel: de unieke kans om uw droomhuis te realiseren!

Ontdek de mogelijkheden van deze woning: een charmant huis dat op zoek is naar een nieuwe eigenaar die het wilt transformeren tot een modern en stijlvol thuis. Hoewel de woning deels gerenoveerd en gemoderniseerd dient te worden, biedt dit u de vrijheid om de indeling en afwerking naar uw eigen smaak en behoeften aan te passen. Met de zeer courante parameters en de solide basis heeft u hier een fantastisch project. Een van de troeven van deze woning is de zeer ruime en zonnige tuin waarbinnen relatief veel privacy kan worden geboden gelet op de typologie van de omliggende bebouwing. Hier kunt u genieten van heerlijke zomeravonden met vrienden en familie.

De ligging van de Oudwijkerlaan is eveneens ideaal. U bevindt zich in een rustige laan nabij het zeer geliefde Wilhelminapark. Diverse winkelvoorzieningen en restaurants zijn op steenworp van de woning gelegen.

Kortom, deze woning is een fantastische kans voor iedereen die graag zijn eigen droomhuis wilt creëren.

Wij kijken er naar uit om u rond te leiden en uw visie werkelijkheid te laten worden!

Entree: de ruim opgezette hal geeft toegang tot de kamer en-suite, keuken en trappen naar het souterrain en 1e verdieping. Het trappenhuis beschikt nog over de authentieke ballusters en spijlen.

Souterrain: Thans verdeeld in twee separate ruimtes waarbij beide ruimtes over daglicht beschikken. De ruimte aan de achterzijde beschikt over openslaande deuren met toegang naar de achtertuin. Thans is de plafondhoogte onvoldoende om de ruimte te laten kwalificeren als woonoppervlak conform de NEN-normen. Een voor de hand liggende ingreep is het om meer hoogte in deze ruimte te realiseren. Zie ook de artist impressies zoals onder de afbeeldingen toegevoegd.

Begane grond: Entree met toegang tot de kamer en-suite met openslaande deuren aan de achterzijde. In deze ruimtes zijn de ornamenten plafonds nog aanwezig.

Eerste verdieping: Op deze verrassend ruimte verdieping zijn thans twee kamers gelegen. De kamer aan de voorzijde is zeer ruim en beschikt over een brede raampartij met prachtig uitzicht. Tussen de twee kamers is thans de badkamer gesitueerd.

Kadastrale informatie:

Gemeente: Abstede

Sectie: C

Nummer: 3588

Perceel: 144 m2

Eigendomsituatie: Recht van eigendom

Bijzonderheden:

- Vraagprijs EUR 850.000,- k.k.;

- Oppervlakte: ca. 108 m2 g.b.o., dit is zonder het souterrain (ca. 53 m2);

- Inhoud: ca. 589 m3;

- Zeer diepe achtertuin (ca. 14 meter) gelegen op het Zuid-Westen;

- Bouwjaar: 1891;

- De woning wordt in de huidige staat verkocht (as is where is);

- De volgende clausules zullen worden opgenomen in de koopakte:

• Ouderdoms-clausule;

• As it is, where it is-clausule;

• Milieu-clausule;

• Asbest-clausule;

• Niet zelf bewoningsclausule.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring verkoper. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De woning is op meerdere vlakken te optimaliseren waarna een ultieme woonbeleving kan worden gegarandeerd.

Het ligt bij deze woning voor de hand om het souterrain te optimaliseren waarna deze kan voldoen aan de vereisten van het huidige woongebruik. Een vergroting van het GBO-metrage kan een resultante zijn van een dergelijke ingreep. Daarnaast zijn er wellicht mogelijkheden om de woning aan de achterzijde uit te bouwen hetgeen het woonoppervlak vergoot. Wij adviseren u hierbij te laten adviseren door een gecertificeerde architect/aannemer teneinde de mogelijkheden hiervoor goed in kaart te brengen. Wij hebben enkele artist impressies laten vervaardigen van een eventueel eindresultaat van de souterrain-verdieping. Daarnaast adviseren wij u om u te laten begeleiden door een aankoopmakelaar.

Kenmerken

Soort woning: Herenhuis
Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte 108 m²
Bouwjaar 1891

Overdracht

Status Onder bod
Aanvaarding In_overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1891
Soort woning Herenhuis

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 108 m²
Inhoud 108 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal woonlagen 3

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

wonen@a-m.nl