Object beschrijving

Van sommige dingen in het leven weet je het zeker: dit kan niet veel beter. Wonen in een heerlijk gezinshuis met ruime tuin op steenworp van het Wilhelminapark!

Een woning waar je de potentie zonder al teveel verbeeldingskracht direct ziet.

De woning heeft een royaal vloeroppervlak van ca. 194,3 m2 g.b.o. en beschikt over een diepe zonnige tuin georiënteerd op het Zuid-Westen. Daarnaast beschikt de woning over een voortuin welke ideaal is voor bijvoorbeeld het parkeren van fietsen. Het perceel is ca. 197 m² groot.

Op steenworp afstand vindt u het populaire winkelgebied het “Maliekwartier” met diverse delicatessenzaken, restaurants en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Zowel het Wilhelminapark als natuurgebied Rhijnauwen liggen op loopafstand. Een prachtige locatie! De omgeving is rustig en kindvriendelijk. Met alle voorzieningen op loop en fietsafstand en daarnaast nabij de diverse uitvalswegen.

De woning behoeft algehele vernieuwing zodat aan de wensen van vandaag kan worden voldaan. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de woning te optimaliseren. Een unieke kans om uw eigen smaak en wensenpakket te vertalen naar deze droomwoning.

Enthousiast geworden?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Herenhuizen als deze komen zelden op de markt. Hierbij is het goed om deze te ervaren door deze te bezichtigen ter plaatse.

Wij adviseren u om bij serieuze interesse contact op te nemen om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

Entree bij binnenkomst, dit gevolgd door de ruime centrale hal met toegang tot de living, keuken, een praktische trap- kelderkast en w.c.

De riante living (voormalig ensuite) is met een diepte van ca. 12 meter, hoge plafonds (ca. 3 meter) en brede opzet een hele fijne ruimte. Door het toevoegen van de eetkamer aan de woonkamer en het erbij betrekken van de keuken is een zeer ruimtelijke leefruimte gecreëerd. De keuken is ca. 5 meter lang en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Middels een schuifpui aan de achterzijde bereikt u de zonnige tuin gelegen op het zuidwesten. De tuin is ca. 12 meter diep en biedt de nodige privacy.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping, die u middels een brede trap bereikt, is een ruime overloop gesitueerd met toegang tot een kleinere slaapkamer aan de achterzijde en de twee ruimere slaapkamers aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde ligt een ruime slaapkamer met balkon en met het uitzicht op het oude Antonius Ziekenhuis en de aanwezigheid van oude bomen in de straat maakt deze ruimte een heerlijke plek in huis. De slaapkamer aan de achterzijde doet niet onder voor deze ruimte en geeft zelfs toegang tot een riant dakterras over de hele breedte van het huis. 

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Via de overloop is de separate w.c. te bereiken.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping beschikt over 3 gelijke slaapkamers en een badkamer voorzien van w.c., douche, bad en wastafel. Deze woning beschikt nog over een prettige hoogte van 2.4 meter.

Bergvliering

Via een steektrap bereikt u tenslotte een grote bergvliering over de breedte van het huis.

Energielabel

De woning beschikt over een energielabel C.

Oplevering

In overleg doch op korte termijn mogelijk.

Opleveringsstaat

Expliciet in de huidige staat waarbij koper bekend is met de noodzaak de woning te moderniseren.

Asbest

Verkoper heeft een asbestinventarisatie laten doen. Uit de inventarisatie uitgevoerd door de firma Nomacon komt naar voren dat geen asbestverdachte materialen zijn waargenomen bij de visuele inspectie. Er heeft geen destructief onderzoek plaats gevonden derhalve kan de eventuele aanwezigheid niet worden uitgesloten. Het rapport is op aanvraag beschikbaar.

Notaris

Aangezien sprake is van een nalatenschap wordt uit praktisch oogpunt geopteerd voor een projectnotaris. Het betrokken notariskantoor betreft Hermans & Schuttevaer Notarissen.

Overig

Een gedeelte van het woonhuis, te weten de 1e verdieping is in het verleden in het gebruik geweest als praktijk aan huis (tandarts). Dit is grotendeels terug gebracht naar woonruimte., niet uitgesloten kan worden dat specifieke voorzieningen waaronder leidingen , afvoer e.d. aanwezig zijn. Verkoper heeft hier geen verdere onderzoeken naar gedaan, deze vallen expliciet onder de “as it is, where it is” levering.

Bijzonderheden:

- Vraagprijs EUR 985.000,- k.k.;

- Bouwjaar 1926 (bron: BAG);

- Woonoppervlakte: ca. 194,3 m2 g.b.o., ingemeten volgens NEN 2580;

- Inhoud: ca. 738,04 m³ (bruto);

- Aanvaarding: per direct;

- Notaris: Hermans & Schuttevaer Notarissen;

- In de koopovereenkomst zullen een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule worden opgenomen. De woning wordt “as it is, where it is” opgeleverd.

Kadastrale informatie

Kadastrale aanduiding: Gemeente Abstede, Sectie D, Nummer 3739

Kadastrale grootte: ca. 197 m²

Eigendomssituatie: Recht van eigendom

Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring verkoper. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

**ENGLISH TRANSLATION**

Some things in life, you know, just can’t get any better. Living in a wonderfully family home on a prime location in Utrecht. Located at walking distance from “Wilheminapark” and natural area “Rhijnauwen”.

The Living space is appr. 194,3 sqm g.b.o., the cadastral size is approximately 197 sqm. The sunny garden is positioned South-West. Besides the backgarden there is a small frontgarden, ideally for parking your bikes.

The popular shopping area “Maliekwartier” is located at a stone’s throw away. Great location! The quality of life is great here, thanks to the district's pleasant blend of residential, working, shopping and hospitality uses. This is immediately noticeable in the atmosphere in this popular, fashionable part of the city. The neighbourhood is quiet and child-friendly while all facilities are within walking and cycling distance.

This house needs to be renovated. Therefore it is possible to adjust the house towards your taste and needs. Besides this there are several possibilities to optimize this house.

Interested?

We can imagine. Townhouses like this are rarely listed on the market. And you shouldn't talk about objects like this for too long, you have to see them, you have to feel them.

We therefore advise serious candidates to arrange an appointment for a viewing without obligation.

Key facts:

- Asking price: EUR 985.000,- k.k.;

- Build year: 1926, source Municipal administration;

- Surface and volume: appr. 194,3 sqm, according to NEN 2580;

- Volume: appr. 738,04 m³ (bruto);

- Availability: As per direct;

- Notary office: Hermans & Schuttevaer Notarissen

Special clauses:

The property is being sold on an “as is where is” basis, this means that it is being sold in its current condition, whatever this condition happens to be. Applicable will be an “age-clause” as well as a “non-occupancy” clause

Cadastral (land) information

Cadastral number: Gemeente Abstede, Sectie D, Nummer 3739

Cadastral size: appr. 197 sqm

Ownership: Freehold

The information is provided under the provisional acceptance of the seller. All information is carefully selected and presented by us. However, regarding the correctness of the presented information shall we under no circumstance have any liability of any information supplied by us.

Kenmerken

Soort woning: Herenhuis
Aantal kamers: 7
Woonoppervlakte 194 m²
Bouwjaar 1926

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding Direct

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1926
Soort woning Herenhuis

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 194 m²
Inhoud 194 m³

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal woonlagen 4

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

wonen@a-m.nl