Object beschrijving

One of a kind! Wonen in een historisch pakhuis hartje stad met inpandige parkeerplaats op de begane grond!

Schitterend, monumentaal, voormalig pakhuis omgetoverd tot woning met 3 zelfstandige appartementen en een inpandige garage voor 4 auto’s op de begane grond.

Dit pakhuis is gebouwd omstreeks 1875, in het pand was rond 1900-1910 de Utrechtse Papierhandel gevestigd. De voorgevel is een tuitgevel met brede gepleisterde banden, zeer karakteristiek voor deze bouwtijd. Het pand leent voor de realisatie van een robuust en industrieel woonhuis.

Omgeving

De ligging van deze woning is perfect en zeer centraal. Het open karakter van de buurt maakt deze locatie zeer gewild, met de bloemenmarkt om de hoek op zaterdagochtend en de Utrechtse grachten op loopafstand.

In de directe omgeving is een brede keuze uit goede restaurants, daarnaast is er een uitgebreid winkelaanbod voor uw dagelijkse boodschappen en de bijzondere inkopen en natuurlijk zijn er diverse terrassen (Lucas Bolwerk) en koffietentjes (de Bakkerswinkel, the Village, de Ontdekking) die niet te missen zijn. Dit alles letterlijk om de hoek!

Het Griftpark ligt op fietsafstand alsmede het populaire Lepelenburg, Daarnaast bent u binnen 5 minuten op Utrecht Centraal.

Kortom: een fantastische plek om te wonen!

Indeling

Vanaf de straat kunt u de woning via de voordeur betreden waarbij u uitkomt in de garage. Vanuit de garage is het trappenhuis te bereiken.

Garage ca. (70m2):

De begane grond is nu in gebruik als garage/opslag voor 4 auto’s. Deze multifunctionele ruimte kan op verschillende manieren ingericht worden, er valt te denken aan een werkruimte, opslag, studio etc. Deze ruimte beschikt over eigen sanitair.

Via de garage komt u uit in het trappenhuis en kunt u via de vaste trap de eerste verdieping bereiken.

Eerste etage (ca. 70m2):

Zeer ruim appartement, gelegen over de hele lengte van het pand. Grote ramen aan de voor, zij- en achterkant.

Bij binnenkomst valt de hoogte van dit appartement direct op; de plafonds hebben een hoogte van circa 3,29 meter.

Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer, de badkamer is voorzien van douche en toilet. De woonkamer heeft veel lichtinval door de ramen aan de zij- en achterkant. De woonkamer beschikt over een L-vormige open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, oven, gasfornuis en afzuigkap.

Aan de achterzijde is het royale en zonnige dakterras van circa 50 m2 gelegen, welke middels openslaande deuren is te bereiken.

De woning op de tweede etage is middels een spiltrap in de gemeenschappelijke hal te bereiken.

Tweede etage (ca. 70m2):

Hier is wederom een zelfstandig appartement gesitueerd. Ook hier is sprake van grote ramen aan drie kanten. Deze woning beschikt aan de voor- en achterzijde over een Frans Balkon. De woonkamer beschikt over een open keuken voorzien van divers inbouwapparatuur, aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de badkamer met douche en toilet. Aan de achterzijde ligt de zeer ruime slaapkamer van ca. 22 m2.

Derde etage (ca. 65 m2) :

Ook deze etage is te bereiken middels een spiltrap in het trappenhuis.

Het appartement op de derde etage is gelegen in de kapverdieping en beschikt over veel lichtinval door de aanwezige Velux dakramen. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, de zeer ruime woonkamer beschikt over een open keuken v.v. diverse apparatuur.

De badkamer is gelegen aan de achterzijde beschikt over een douche en toilet.

Bijzonderheden:

- Vraagprijs: EUR 1.500.000,- k.k.;

- Oplevering: in overleg;

- Oppervlakte wonen: 204 m2;

- Overige inpandige ruimte: 70 m2;

- Inhoud: 1041 m3;

- Bouwjaar: 1875;

- De woning zal vrij van huur en gebruik worden opgeleverd;

- Niet zelf bewoningsclausule;

- Voorbehoud gunning verkoper.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring verkoper. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Soort woning: Herenhuis
Aantal kamers: 7
Woonoppervlakte 204 m²
Bouwjaar 1875

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In_overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1875
Soort woning Herenhuis

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 204 m²
Inhoud 204 m³

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal woonlagen 4

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

wonen@a-m.nl